Outsourcing

Worksome Ny dansk platform for freelancere og konsulenter

Worksome kvalificerer de freelancere som skriver sig op til deres service, så du altid er sikker på at få dygtige folk med på dit team. (Made in DK)

3DZTpsoemZ5OSFOxpRSofA-Soply-Logo-Dark

Soply er en markedsplads for visuelt kreative — find en fotograf, videograf, animator, illustrator eller designer til dit projekt her. Gennemgå selv leverandørerne, eller indsend dit behov og bliv automatisk matchet med de mest relevante – super fedt lavet! (Made in DK)

memoo-lille22

Skal du outsource dit web-projekt, så prøv denne gratis prisberegner. Værktøjet giver dig en prisidé på din næste webløsning – altså både webshops og hjemmesider. Svar på en række nemme spørgsmål, så klarer værktøjet resten. (Made in DK)

agera_logo_dark-450x136

Revisor, bogholder og advokater…det kan være et uigennemskuelig marked for en iværksætter. Ageras hjælper dig med 3 gode bud for det du leder efter. Du får rådgivning og kan se ratings på deres forslag.(Made in DK)

alfabeto_logo_500px

Har du brug for et kreativt hoved til dine tekster? Så tag et kig på Alfabeto. Hvis du har prøvet at bruge oversættere før, ved du at fagudtryk ofte skaber knas når de skal oversættes. Derfor tilbyder de tekstforfatter, som har en uddannelse, der er relevant i forhold til det du skal have skrevet. Fed service. (Made in DK)

crowdworks-logo

Står du og mangler et nyt design? Crowdworks har et stort internationalt netværk af designere over hele verden. Så du får løst opgaven til den bedste pris. Check it out! (Made in DK)

99designs logo

99designs er verdens største online marked for design

Fiverr-Logo-EPS-vector-image

På Fiverr kan du finde freelance grafiker, film folk, udvikler, en digital marketing guru og mange flere til dit projekt.

upwork-logo-1200

På upwork finder du det talent du mangler i din virksomhed lige nu. Det er en gratis basic service for dig. Der bliver lavet projekter på Upwork til over en milliard $ om året.

OHlogo2