Få investering

angellist-logo2

AngelList kan en masse, du kan også finde startup jobs her. Men hvis du er på udkig efter kapital, så kan du lave en ansøgning til AngelList. Derefter vil du have en 10 min samtale med en Angel partner, og bagefter bliver du introduceret til 5-20 relevante investorer.

gust logo

Over 1.8 milliarder dollar er blevet investeret i startups igennem Gust. Det er noget af et tal, og de har også noget af en samling af investor. Så gi’ det et kig, de kan deres kræm.

hub_logo_black

På The Hub finder du et overblik over danske investorer og et tool der identificerer de mest relevante investorer til netop din startup. Hvis det går helt galt, har de også et godt udvalg af Startup jobs. (Made in DK)

lendino_logo_408x284

Lendino er en markedsplads for lån, hvor private og professionelle investorer kan låne direkte til kreditværdige virksomheder. (Made in DK)

kickstarter-logo-whitebg

På Kickstarter kan private købe dit produkt før det overhoved er færdigt. På den måde kan du få til den første produktion og udviklingen. Men sørg for at bruge tid på en god video – det er forskellen imellem succes og at fejle.

Alternativt kan du også bruge IndieGoGo

boomerang_logo_detail

Boomerang er den danske version af Kickstarter (Made in DK)

OHlogo2