Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ivtools.dk/public_html/wp-content/plugins/smk-sidebar-generator/html.php on line 83

Warning: Creating default object from empty value in /var/www/ivtools.dk/public_html/wp-content/themes/patti/framework/ReduxFramework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
IVtools » Analyse

Analyse

KISSmetric hjælper dig med at tracke mennesker på din hjemmeside, hvor de kommer fra, hvem de er, hvad de gør på din side og hvem af dem ender med at købe noget. Det hele er suppleret med mange nyttige værktøjer for at støtte dig igennem hele denne process.

Er du spiludvikler? Så prøv GameAnalytics, det er bygget lige til dig. (Made in DK)

Snaplytics er en marketing suite til organiske Snapchat kanaler. Med platformen får du en automatiseret analytics løsning til din Snapchat konto, samt muligheden for at uploade content fra din computer. Herudover kan du schedulere updates frem i tid, så de automatisk bliver postet på din konto. (Made in DK)

Kunne du tænke dig at kigge dine kunder over skulderen mens de shopper på din side? Det kan du med Mouseflow. Heatmaps og Analytics hjælper dig med at forstå dine kunder. (Made in DK)

Er du træt af Google Analytics eller synes du det er for svært at finde ud af? Så prøv Mixpanel, en super avanceret analytics cloud løsning. Men er desværre ikke gratis hvis din virksomhed vokser sig for stor…

Bruger du mange forskellige analytics løsninger? Træt af at nogle systemer går glip af informationer når de bliver tilsluttet senere end andre systemer?

Så prøv Segment, en hub hvor du samler alle dine analytics data. Så har du det hele samlet et sted.

Vi behøver ikke sige så meget. Google Analytics er en rigtig effektiv analytics løsning. Ikke specielt brugervenlig, men med et hav af funktioner.

Splitmetrics er et fantastisk værktøj. Indtil videre den bedste løsning vi har set for at splitteste Facebook app-ads. Du kan bygge “fake appstore pages”, og tracke hvor mange bruger ville have downloadet din app. På den måde kan du validere din app ide før du nogensinde har bygget den.

Skal du gøre analytics og growth metrics synligt for dit hold, så er Grow en rigtig god løsning.