Warning: Creating default object from empty value in /var/www/ivtools.dk/public_html/wp-content/themes/patti/framework/ReduxFramework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
IVtools » Bogføring

Bogføring

Det tager 2 minutter at lave og sende en faktura med Dinero. Det hele er nemt at bruge og du får hurtigt et godt overblik over dine fakturaer, køb, moms m.m. De har en gratis version, der kan alt det basale – super fedt. (Made in DK)

Nemt regnskabsprogram til freelancere, håndværkere, selvstændige og andre mindre virksomheder. Gem kvitteringer med mobilen, send fakturaer og afregn moms med ét klik. (Made in DK)

Log alle dine køreture på arbejde, og få dem automatisk samlet i en rapport som du kan bruge for at få penge tilbagebetalt af skat. (Made in DK)

Hold styr på alle dine udgifter og indtægter med Hufsy. Det kan være svært nok når man er en enkeltmandsvirksomhed, men det blir’ rigtig træls når man er et hold. Det er dette problem Hufsy løser – her får du en nem oversigt i et tool, der er bygget til teams. (Made in DK)

Trayce er et simpelt og effektivt værktøj til markant at forbedre udlægshåndtering og frigøre værdifuld tid til alle virksomhedens medarbejdere – er pt. i Beta (Made in DK)

Send og modtag elektroniske fakturaer via eget økonomisystem. (Made in DK)