Warning: Creating default object from empty value in /var/www/ivtools.dk/public_html/wp-content/themes/patti/framework/ReduxFramework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
IVtools » Kundestyring (CRM)

Kundestyring (CRM)

Intercom hjælper dig med at din forretning bliver mere personlig på nettet. Alt data peger på at det gavner at være i personlig kontakt med ens kunder. Intercom er en løsning for at holde styr på hele din kundekontaktoverflade.

Produktet lever meget op til sit navn, Close er bygget til at du skal close dine deals. Du får adgang til e-mail og call tracking, samt et system der hjælper dig, med at holde styr på de kunder som er brandvarme leads.

Mange af os har ikke brug for et full-scale CRM og har vores kundekontakt i vores indbakke. Streak lever i din gmail inbox – nemt og skide effektivt.

Hvis man alligevel har brug for et CRM, som freelancer eller lille virksomhed. Så er Funnel en god mulighed, enkelt og meget lige til uden alle de 1000 ekstra features som du alligevel ikke har brug for.

Vi har selv mange partnervirksomheder, og det er vigtigt at holde styr på hvem folk er. Charlie er guld værd for præcis denne opgave. Før du går til et møde sender Charlie lige de vigtigste informationer omkring den person du skal mødes med. Top smart!

Salesforce er “the one ring to rule them all”. Det kan alt – men det er også den største svaghed. Det tager rigitg lang tid at komme i gang, men til gengæld kan du få alt lige som du vil have det.

Zoho CRM er light versionen af Salesforce. Mere brugervenligt, men kan stadig rigtig rigtig meget.