Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ivtools.dk/public_html/wp-content/plugins/smk-sidebar-generator/html.php on line 83

Warning: Creating default object from empty value in /var/www/ivtools.dk/public_html/wp-content/themes/patti/framework/ReduxFramework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
IVtools » Lancering

Lancering

Er du iværksætter i Danmark? Siden du læser dette gætter vi på ja. Så er det her et godt sted at fortælle dine fælles iværksætter om dit projekt. (Made in DK)

Lav en flot pressemeddelelse, send den til alle de journalister som du har i din pipeline og følg med i hele processen i et nemt værktøj.

Shooting for the stars? Så skal du måske lancere dit produkt i USA. I det tilfælde kig forbi Startuplister, de kan hjælpe dig med at lancere dit produkt på det Amerikanske marked.

Hvor er “the buzz”. Hvad snakker folk om, og hvem råber mest effektivt? Find svar med BuzzSumo og få hjælp af de rette personer til at sprede dit budskab.

Få folk til at skrive sig op til dit Thunderclap – så poster alle den samme besked, på samme tidspunkt, så de sociale medier får fuld knald. Crowdsourcing når det er bedst.

En effektiv måde at lancere sit produkt på er at arbejde sammen med de rette influencere. Nouncy hjælper dig med at finde de rette folk til dit projekt og at styre hele kommunikations processen. Ret sejt lavet.