Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ivtools.dk/public_html/wp-content/plugins/smk-sidebar-generator/html.php on line 83

Warning: Creating default object from empty value in /var/www/ivtools.dk/public_html/wp-content/themes/patti/framework/ReduxFramework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
IVtools » Markedsundersøgelser

Markedsundersøgelser

Google Trends gør det nemt for dig at se, hvor mange der søger på produkter relateret til dit. Du kan også sammenligne det med andre søgetermer – måske der er ved at ske et skift et sted?

Google Adwords Keyword Planner funktionen giver dig mulighed for at se den gennemsnitlige pris for hvad det koster at reklamere for et søgeord.

Hvis 1% af dem der besøger din side køber dit produkt, hvad koster det dig så at få 100 til at besøge din side?

Markedsanalyser leveret på 1 time. Det er meget nemt – Stil markedet et spørgsmål og få svar indenfor én time. (Made in DK)

Hvem får funding? Hvor mange runder til hvor mange penge? Hvem har startet biksen?

Det ved CrunchBase, som nok er en af de hjemmesider som står øverst på listen, når man ser et spændende startup i medierne. Det gir’ skam også god mening da crunchbase er verdens mest opdateret database for startup aktiviteter.

Find alle informationer omkring trafik, hvor folk finder hjemmesiden, hvad for nogle keywords de søger efter når de kommer til siden etc.

Og ja..de oplysninger kan du få om dine konkurrenter. (Hvis de har nok trafik)

Google powered market research. Hvis du leder efter tal på aktive daglige internetbruger i et land for et pitch deck, så er det her adressen for dig.

Hvor stort er jeres marked i USA? Hvor mange arbejder i den branche? Du finder svar på (næsten) alle spørgsmål på Statista.