Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ivtools.dk/public_html/wp-content/plugins/smk-sidebar-generator/html.php on line 83

Warning: Creating default object from empty value in /var/www/ivtools.dk/public_html/wp-content/themes/patti/framework/ReduxFramework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
IVtools » Marketing

Marketing

Google Adwords behøver nok ikke meget introduktion. Vis reklamer til folk baseret på det de søger efter på Google.

Reklamer baseret på specifikke søgeord som f.eks. “billig vaskemaskine” giver dig den bedste chance for at få en ny kunde – derfor er du også sjældent den eneste der reklamerer der. Det kan gøre det til en dyr kanal for nystartede virksomheder.

Facebook ved rigtig rigtig rigtig meget om deres brugere. Hvis du ved meget om dine kunder, så finder du ikke en bedre kanal.

Husk at installere en Facebook tracking pixel på din hjemmeside! Så kan du vise reklamer til dem der har besøgt dig og få Facebook til at lave en gruppe  kunder, der minder om dem der har allerede har besøgt din side. Ret vildt!

Influencer marketing er ved at vokse og det giver mening. Undersøgelser har vist, at anbefalinger fra personer som vi har en form for relation til (det har vi ofte med influencere), performer mere end 80% bedre end almindelig marketing. Achoo hjælper dig med at holde styr på din influencer marketing. (Made in DK)

Har du en strategi om at forbedre kundeengagement på din side. Så prøv Bmetric, du behøver ikke at have en hel IT afdeling for at implementere løsningen og så hjælper den dig med at få flere salg på din side. (Made in DK)

Få mere trafik, signups og shares med SumoMe. Vi kan også varmt anbefale deres blogposts og newsletter.

Et fantastisk værktøj til hele din mail strategi. Design fede newsletters og brug Mailchimp til at styre din drip-marketing.

Hvis du vil blive bedre til digital markedsføring, så er det her det rette sted.

GrowthHackers er en samling af nogle af verdens bedste growth-nerds, som deler deres viden. Ofte kan du læse case studies, med meget indsigt i andres growth-processer. Vi elsker det!

Behandler du dine kunder baseret på deres personlighed, hvor ofte de kigger forbi din forretning og hvor god en kunde de er? Det burde du.

Customer hjælper dig med præcis det. Så kan du sende en targeted mail til Camilla som lige har besøgt din butik for femte gang på en dag.

Find mange flere marketing tools her. Denne side er IVtools kun for marketing værktøjer.

Facebook har lavet en samling af 50 e-learning modules, der lærer dig hvordan du får det meste ud af deres side. Get it while it’s hot.