Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ivtools.dk/public_html/wp-content/plugins/smk-sidebar-generator/html.php on line 83

Warning: Creating default object from empty value in /var/www/ivtools.dk/public_html/wp-content/themes/patti/framework/ReduxFramework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
IVtools » Samarbejde

Samarbejde

Der er folk som sender robotter til Mars. Det lyder kompliceret, hvilket system bruger de mon for at ævle med hinanden. Mød Slack. Et værktøj som har revolutioneret online collaboration tools, det er sjovt at bruge. Der er en chat-bot som hjælper dig med at komme i gang. Dine medarbejdere vil elske dig for at have introduceret det.

Hvem arbejder på hvad?! Det kan være svært at have styr på. Cluedin, er et super fedt tool som hjælper din virksomhed med at bevare overblik i en travl hverdag. (Made in DK )

Med Podio får du adgang til en kæmpe mængde af værktøjer som hjælper dig med at koordinere dit arbejde, snakke med dine medarbejder og dele viden med andre. (Made in DK )

Problemer med at finde et tidspunkt, hvor din kunde elle partner har tid til at mødes? Opret tidspunkter du kan og send linket, her kan den anden part vælg et tidspunkt der passer og herefter tilføjes det til begge jeres kalendre. Ret smart!

En messenger som kun er bygget og optimeret til teams. Brugervenlig og nem at komme i gang med.

Alle af jeres filer ligger på Dropbox, nu kan i også bruge deres platform “Paper” for at arbejde med hinanden.