Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ivtools.dk/public_html/wp-content/plugins/smk-sidebar-generator/html.php on line 83

Warning: Creating default object from empty value in /var/www/ivtools.dk/public_html/wp-content/themes/patti/framework/ReduxFramework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
IVtools » Få investering

Få investering

AngelList kan en masse, du kan også finde startup jobs her. Men hvis du er på udkig efter kapital, så kan du lave en ansøgning til AngelList. Derefter vil du have en 10 min samtale med en Angel partner, og bagefter bliver du introduceret til 5-20 relevante investorer.

Over 1.8 milliarder dollar er blevet investeret i startups igennem Gust. Det er noget af et tal, og de har også noget af en samling af investor. Så gi’ det et kig, de kan deres kræm.

På The Hub finder du et overblik over danske investorer og et tool der identificerer de mest relevante investorer til netop din startup. Hvis det går helt galt, har de også et godt udvalg af Startup jobs. (Made in DK)

Lendino er en markedsplads for lån, hvor private og professionelle investorer kan låne direkte til kreditværdige virksomheder. (Made in DK)

På Kickstarter kan private købe dit produkt før det overhoved er færdigt. På den måde kan du få til den første produktion og udviklingen. Men sørg for at bruge tid på en god video – det er forskellen imellem succes og at fejle.

Alternativt kan du også bruge IndieGoGo

Boomerang er den danske version af Kickstarter (Made in DK)