Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ivtools.dk/public_html/wp-content/plugins/smk-sidebar-generator/html.php on line 83

Warning: Creating default object from empty value in /var/www/ivtools.dk/public_html/wp-content/themes/patti/framework/ReduxFramework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
IVtools » Spørgeskema

Spørgeskema

Typeform, er fantastisk! Byg flotte surveys og forms på få minutter i en rigtig fed brugeroplevelse.

Med Typeform får du adgang til fede templates og har også analyse indbygget. Vælg den her, hvis æstetikken er vigtigere end avanceret databehandling.

Er i et helt hold som skal følge med i en undersøgelse? Så er Surveypal et godt tool. Hele teamet får nem adgang til analytics og du kan endda integrere det hele i dit CRM system.

Delighted er baseret på den standardiseret “The Net Promoter System” hvor dine kunder svarer på enkelte spørgsmål i din undersøgelse. Du kan se alle resultater med det samme i dit backend dashboard.

“Svar på 5 spørgsmål og spar 20% ved dit næste køb” – sådan nogle surveys har vi før brugt i pop-up vinduer på hjemmesider.

At købe informationer omkring ens kunder plejer at være dyrt, men med qualaroo konverterede vi faktisk rigtig godt på vores survey. Så et rigtig fedt tool til on-page-surveys.

Google har også bygget en gratis service til at indsamle og analysere data. Nemt at gå til – det halter dog lidt med analyse mulighederne.

Surveymonkey har bygget et rigtig godt værktøj til at kunne analysere din data på en brugervenlig måde. Downsiden er dog at servicen er lidt dyr og deres gratis version er begrænset til 100 besvarelser.