Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ivtools.dk/public_html/wp-content/plugins/smk-sidebar-generator/html.php on line 83

Warning: Creating default object from empty value in /var/www/ivtools.dk/public_html/wp-content/themes/patti/framework/ReduxFramework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
IVtools » Webshop

Webshop

Shopify gør det nemt for dig at bygge din egen webshop, med alt hvad du har brug for og er en af verdens mest populære løsninger til e-commerce.

Celery er et sjovt koncept som hjælper iværksætter med at starte virksomheder igennem pre-order salg og crowdfunding campaigns.

Big Cartel er en nem indkøbsvogn platform som hjælper (for det meste) kreative makers med at sælge deres tee-designs, smykker, kunst, møbler etc.

Hvis du har travlt med din webshop, så prøv Squarespace. Her kan du på kort tid bygge en webshop som kan modtage betalinger med det samme.

Et gratis værktøj som du kan bruge til at bygge en landingpage (til sådanset alt) som kan modtage betalinger.

Lad folk shoppe direkte fra din blog post uden at de skal forlade siden.  Atosho gør at alt indhold på nettet bliver “shoppable”. (Made i DK)

Hvis du har en webshop så ved du at det kan være svært at holde styr på dine tidligere og nuværende ordrer og ændringer. Med Traede har du en direkte B2B forbindelse til mærkerne og kan holde styr på dine ordrer i et flot interface. (Made in DK)

En af de største irritationer hos kunder når de shopper online er at få tilsendt deres tøj i de forkerte størrelser. Easysize løser dette problem og sikrer dig glade kunder som nok kommer igen. (Made in DK)

Optimer din webshop og hjælp dine kunder med at få en mere personlig shopping oplevelse. Clerk ved hvad dine kunder er på udkig efter så snart de kommer på din side. (Made in DK)

En af de største pains når man har en webshop må nok være at finde gode billeder af ens produkter. Filerne man får fra virksomheder kan være irriterende at finde rundt i, og det hele tar’ bare rigtig langt tid.

Det løser plytix, få hurtig adgang til gode billeder og optimer dem baseret på data. (Made in DK)

Har du en webshop? Kunne du tænke dig “the new new” – så skal du da lige prøve Cylindo. De tilbyder 360° produkt visualisering, det er ganske smart 🙂 (Made in DK)

Kunne du tænke dig at få udskæringer af dine produkter. Så tar’ det enten ret langt tid, eller du kender clipping path virksomheder. Men nu er der cloudcutout, som bruger en algoritme og machine learning, som gør det muligt at udskære dine elementer ved et enkelt tryk på en knap. (Made in DK)